DE PUNDER buiten & binnen speelgoed
Sterrenparels navulling Aquabeads
€ 6.99
 
 
 Aquabeads mini sets
4.99
 
 

Aquabeads starterstudio

€9,99
 
Sterrenparels vrienden set Aquabeads (31602)
 € 6.99
 
 
Sleutelhanger set verkleden Aquabeads (31362)
 € 6.99
 
Elegante betoveringsset Aquabeads (31038)
 € 6.99
 
 
Bloemenset Aquabeads (31088)
 € 6.99
 
Aquabeads Mega Parelpakket - Hobbypakket
€ 28.99
 
Met de Aquabeads Flip Tray is het wachten voorbij! Met Aquabeads maak je van verschillende gekleurde parels de allerleukste designs. Leg de parels op het legbord en creeer jouw eigen kleurrijke ontwerpen. Maak bijvoorbeeld een magische eenhoorn, een mooie bloem of ga je voor hartjes? Wil je jouw kunstwerkje bewaren of misschien aan iemand geven? Spray wat water over de Aquabeads en de parels blijven op 'magische wijze' aan elkaar vastplakken. Geen strijkijzer of hitte meer nodig. Nu nog even wachten tot het water is opgedroogd? Nee hoor! Met de Aquabeads Flip Tray klap je het gebruikte legbord om en kun je meteen verder met jouw volgende meesterwerk!
 € 5.99
 
beginnersstudio
De beginnersstudio wordt compleet geleverd met 840 parels in 16 kleuren, meer dan genoeg om alles te maken wat je ook maar kunt bedenken. De set wordt geleverd met een handige opbergplek voor al je parels, een palet met de nieuwe flip tray om je parelontwerp meteen nadat je er water op hebt gesproeid van het bord af te halen, een aantal patroonvellen en ook een parelpen en een sproeier. De beginnersstudio is geschikt voor iedereen die net is begonnen met zijn of haar Aqua beading avontuur – het wordt zelfs geleverd met twee dubbelzijdige patroonvellen om je te inspireren.
 € 14.99
 
Aquabeads Cars 3 speelset
Met kleurrijke Aquabeads maak je schitterende creaties door slechts wat water te sproeien! Kies eenvoudig een ontwerppatroon en gebruik het speciaal ontworpen legbord om je parels in positie te plaatsen, besproei met water en de parels blijven magisch aan elkaar plakken! Hergebruik de patronen keer op keer of geniet van nog meer plezier door het creëren van jouw eigen mooie ontwerpen.
 € 19.99
 
Pastel parelpakket
Het pastelparelpakket is een navullingsset van parels in 6 verschillende kleuren.
 € 6.99
 
 
 
 Juwelen parelpakket
Dit is een navullingsset van juwelenparels in 8 verschillende kleuren. Er zijn meer dan 100 parels van elke kleur, genoeg om je eigen nieuwe creaties te maken.
 € 6.99
 
 
 

 Effen parelpakket

Dit is een navullingsset van effen parels in 8 verschillende kleuren. Er zijn meer dan 100 parels van elke kleur, genoeg om je eigen nieuwe creaties te maken.

 € 6.99

 

legbord

Wat doe je als je Aquabeads creatie aan het drogen is? Wachten ....?

Nee, neem gewoon een extra legbord en begin al aan je volgende idee. Sla extra legborden in voor eindeloze Aquabeads creaties!

Elke verpakking bevat 1 legbord.

 € 5.99

 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2021 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed