DE PUNDER buiten & binnen speelgoed
Clementoni - Crazy Chic - Armband Met Kleurrijke Ringetjes - Hobbypakket
 De set bevat 100 gekleurde plastic ringetjes, ringetjes met een metallic laagje, glitterende lycra bandjes en kettinkjes waarmee je glamoureuze armbandjes maakt! Met een handig apparaatje om de ringetjes makkelijk te rijgen! Om zelf de kleurrijkste sieraden te maken in de mooiste combinaties!
 
 
 

Clementoni Glitterlab

Een origineel creatief laboratorium voor glitterstickers: leef je uit en laat je eigen ontwerpen stralen! Heel veel holografische stickervellen in regenboogkleuren en 4 ponsjes waarmee je schitterende glitterstickers met originele vormen maakt. Ontwikkelt de fijne motoriek en de verbeelding van jonge meisjes.
 
 

Clementoni Kaarsen Maken

Alles wat je nodig hebt om je dag op te vrolijken met een beetje fantasie! Met deze set kunnen kinderen creatief worden, omdat ze gemakkelijk prachtige drijfkaarsen maken in alle veiligheid in verschillende vormen die ze kunnen decoreren en personaliseren.
 
 
 

Clementoni

Crazy Chic - Stijltang

Word zelf een hairstylist met deze speciale 'stijltang' waarmee je je haar kunt versieren... perfect om helemaal mee te zijn met de trends van dit moment! Meisjes kunnen de mooiste kleurschakeringen en regenbooglokken in hun haar creëren: doe hiervoor gewoon een tablet gekleurd poeder in de houder, steek een haarlok in de stijltang en kleur wordt aan je haar afgegeven voor een perfect resultaat! Inclusief een kam, spiegeltje en kleurrijke haaraccesoires voor een echte Crazy Girl look!
  nog beperkt op voorraad
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed