DE PUNDER buiten & binnen speelgoed
 Altijd gedroomd van je eigen Ferrari GTB 488 Roadster? Bouw het nu zelf met Meccano! Deze set laat je deze iconische Ferrari na bouwen en heeft een echt werkende stuur mechanica en echte Ferrari wielen. Eenmaal gebouwd, is hij eigenlijk te mooi om uit elkaar te halen. Je kan met de onderdelen je eigen iconische sportwagen bouwen.
 
 
 
 
 Bouw nu jouw eigen iconische John Deere 9RT-serie tractor! De Meccano John Deere modelset is nauwkeurig nagebouwd en een miniatuur replica van het origineel. Het voertuig bevat echte metalen onderdelen en een echt werkend loopvlak. Het opbouwen van het model bedraagt ongeveer 1 tot 3 uur en daagt jonge bouwers om de grenzen op te zoeken. Rijd jij zometeen jouw eigen John Deere Tractor?
 
 
 
 
 Geef je verbeelding ruim baan terwijl je de wereld van de echte techniek combineert met de veelzijdigheid van de Woestijnavonturen 20 modellen set! Bouw 20 verschillende modellen, van een woestijn duinbuggy - uitgerust met een echt stuurmechanisme - tot de razendsnelle achtervolgingshelikopter. Bouw dat model dan weer om tot een andere, tot je ze allemaal hebt gebouwd. Kijk dan of je fantasie groot genoeg is om nog een heel ander voertuig te bouwen om de wijdse wildernis mee in te trekken. In de Woestijnavonturen set zitten 263 onderdelen, 2 stuks gereedschap en makkelijk te volgen stap-voor-stap bouwstap voor stap instructie 
 
 
 
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed