DE PUNDER buiten & binnen speelgoed
 Een geweldig spel om op een leuke manier te leren klokkijken.
Kinderen leren tijdstippen, in analoog en digitaal formaat weergegeven, te verbinden met verschillende activiteiten en specifieke momenten in hun dag.
Op de achterzijde van elke kaart staat een kleurcode waarmee het kind kan controleren of het de juiste tijd bij de afbeelding heeft gevonden. De kaart vermeldt ook hoe je de weergegeven tijd correct uitspreekt.
 
 
 
 
 Een leuk en boeiend spel met heel wat geïllustreerde kaarten met dieren om te ontdekken en te tellen. Deze spelset is eenvoudig en intuïtief, en is ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met hun eerste setjes en met wiskundige begrippen. De kaarten die bij elkaar horen hebben dezelfde kleur, om je kind te helpen ze te combineren. Hoe meer dieren erop staan, hoe groter de kaarten worden, en als je ze oplopend ordent, worden ze een piramide!
 
 
 
 
 Zo veel geweldige dieren om te ontdekken in één leuk spel voor de kleinste kinderen! De 8 puzzels hebben een verschillende moeilijkheidsgraad met 2, 3 of 4 stukken. Kinderen leren de dieren herkennen door de stevige, met plastic gecoate voorgevormde puzzelstukken aan elkaar te leggen. Stimuleert het concentratievermogen, het observatievermogen en de fijne motoriek.
 uitverkocht
 
 
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed