DE PUNDER buiten & binnen speelgoed

Wader/Polesie Mammoet Shovel

Afmeting: shovel 48 x 22 x 24 cm
 
 
 

Polesie Tractor met Voorlader

Afmeting: 32 х 14,5 х 15 cm
 
 

Wader/Polesie Leger Shovel

Afmeting: 31,5 x 12,5 x 13,5 cm
 
 

Wader/Polesie ConsTruck Graafmachine

Afmeting: 29,5 х 16,5 х 16,5 cm
 
 

Graafmachine Ride On Geel

Afmeting artikel: 58 x 40 x 30 cm, zithoogte 28 cm
 
 
 
Strand/zand auto 23 cm vanaf 2 jaar
 
 
 
 De Polesie Vrachtwagen met Kiepbak is een middelgrote vrachtauto van hoge kwaliteit. De container achterop is los bevestigd aan de vrachtauto's, de wagen bestaat uit 2 delen: het voorste deel voor de chauffeur en het achterste deel met de laadbak. Deze 2 delen zijn aan elkaar bevestigd met een koppelstuk. De rubberen banden maken het extra gemakkelijk om te rijden met deze wagens. Je kan de containers legen door deze omhoog te kiepen. Door de kwalitatieve kunststof zijn het stevige vrachtwagens.
 
 
 
 
 Met de Polesie/wader Laadwagen kan je het nodige werk verrichten met de shovel. Je kan met de shovel graven, heffen en je kan deze ook vastzetten. Door de rubberen banden en het wendbare middenstuk rijdt de wagen extra soepel. Deze laadwagens zijn gemaakt van kwalitatieve kunststof.
 
 
 
 Help het leger een eindje op weg met deze stoere kiepwagen. Laad de wagen vol met zand, rijd naar de plaats van bestemming en kantel de bak zodat het zand er weer uit loopt. De kiepwagen is gemaakt van stevig kunststof en heeft 6 soepele wielen.
 
 
 
 
 leuke kleine voertuigen van wader. Verkrijgbaar in vrachtwagen, loader en tractor
 
 
 
 
 Help een handje mee op de bouwplaats met deze kiepwagen met aanhanger van Wader. Vul de kiepwagen met speelgoed of zand en rijd het bouwavontuur tegemoet! Dankzij de vergrendeling blijft de lading veilig in de bakken onderweg. Op de bouwplaats aangekomen koppel je gemakkelijk de aanhanger af en kiep je de wagens leeg. De set is gemaakt van stevig kunststof en zowel binnen als buiten te gebruiken.
 
 
 
 
Falk Excavator graafmachine 1/3
 
Lekker erop zitten en graven 
 
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed