DE PUNDER buiten & binnen speelgoed

K'NEX Dune Buggy Building Set

 
 
 

K'NEX Jumbo Jet Building Set

 
 
 
 Met de Bouwvormen Vierkant kun je eindeloos figuren bouwen. Een huis, een hond, een toren of een vliegtuig, steek de 100 stevige kunststoffen kleurrijke vierkante bouwvormen in elkaar en bouwen maar. Stimuleer de hand-oog coördinatie en leer verschillende kleuren met deze bouwset. Wanneer je klaar bent met bouwen kun je de bouwvormen opbergen in de handige bijgeleverde Opbergbox op wielen met handvat. Geschikt vanaf 3 jaar
 
 
 
 
 Met deze kleurrijke kunststoffen Bouwvormen Bloem kun je eindeloos figuren bouwen. Een vliegtuig, een vlinder of een dinosaurus, steek de 200 stevige bouwvormen in elkaar en bouwen maar. Stimuleer de hand-oog coördinatie en leer verschillende kleuren met deze bouwset. Wanneer je klaar bent met bouwen kun je de bouwvormen opbergen in de handige bijgeleverde Opbergbox op wielen met handvat. Geschikt vanaf 3 jaar.
 
 
 
 
 Met de Bouwstaafjes kun je eindeloos figuren bouwen. Een reuzenrad, een auto of een molen, steek de 320 stevige kunststoffen kleurrijke bouwstaafjes in elkaar en bouwen maar. Stimuleer de hand-oog coördinatie en leer verschillende kleuren en vormen met deze bouwset. Wanneer je klaar bent met bouwen kun je de bouwstaafjes opbergen in de handige bijgeleverde Opbergbox op wielen met handvat. Geschikt vanaf 3 jaar.
 
 
 
 
 Met deze kleurrijke kunststoffen Bouwvormen kun je eindeloos figuren bouwen. Een auto, een raket of een vliegtuig, steek de 100 stevige bouwvormen in elkaar en bouwen maar. Stimuleer de hand-oog coördinatie en leer verschillende kleuren en vormen met deze bouwset. Wanneer je klaar bent met bouwen kun je de bouwvormen opbergen in de handige bijgeleverde Opbergbox op wielen met handvat. Geschikt vanaf 3 jaar.
 
 
 
 
 Met de Bouwvormen Rond kun je eindeloos figuren bouwen. Een auto, een helikopter of een huis, steek de 300 stevige kunststoffen kleurrijke ronde bouwvormen in elkaar en bouwen maar. Stimuleer de hand-oog coördinatie en leer verschillende kleuren met deze bouwset. Wanneer je klaar bent met bouwen kun je de bouwvormen opbergen in de handige bijgeleverde Opbergbox op wielen met handvat. Geschikt vanaf 3 jaar.
 
 
 
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed