DE PUNDER buiten & binnen speelgoed

Zand- Watertafel met Watervalwand

Afmeting artikel: 72 x 70 x 35 cm
 
 
Wader Happy Summer strandset waterloper 21 cm 5 delig
 
 
 
Waterbaan Ocean Track Park 50 delig
 
 
 
 
Lekker kliederen met water en deze waterspeeltafel piraat. Giet het water in de mast en zie hoe de watermolens beginnen te draaien. De watertafel komt met 2 bootjes, gieter in de vorm van een schelp, schepje, harkje, piratenvlag en 4 verschillende zandvormen. 
Piraat zand- en watertafel 20 delig
 
 
 
 
Met deze zand- en watertafel van écoiffier beleef je veel plezier! Laat het water door de trechter lopen en zie hoe het water naar beneden stroomt en twee waterradjes laat bewegen. Maak met de bijgeleverde vormpjes een zandkasteel of vul je gietertje met water. De tafel kan tegen een stootje en gaat hierdoor lang mee.
écoiffier zand- en watertafel
 
 
 
 
Blauwe schelp van PARADISO , bestaande uit twee gedeeltes. Gebruik de ene helft als zandbak en de andere als waterschelp of deksel! Wanneer de twee delen op elkaar zitten, is de schelp helemaal wind- en waterdicht. In elkaar gestapeld kan de schelp gemakkelijk worden opgeborgen.
ZAND / WATER SCHELP BLAUW
 
 
 
 
 
Roze schelp van PARADISO , bestaande uit twee gedeeltes. Gebruik de ene helft als zandbak en de andere als waterschelp of deksel! Wanneer de twee delen op elkaar zitten, is de schelp helemaal wind- en waterdicht. In elkaar gestapeld kan de schelp gemakkelijk worden opgeborgen.
ZAND / WATER SCHELP ROZE
 
 
 
 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 DE PUNDER buiten & binnen speelgoed